ANTALYA / FİNİKE - Canan-Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz uygulama sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şenlik havasında okulumuz bahçesinde kutladı. Farklı atölyelerde gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz sandalye kapmaca, halat çekme, çuval yarışlarında kıyasıya yarıştılar.

Nis

59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Kemer-Kalkan Etabı Finike bölümüne katıldık.

Mrt

Okulumuz Gezi Kulübü’nün Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimize Mimar Gizem TEPENÇELİK ÖZALP tarafından hem mimarlık mesleği, hem de Kent Estetiği konulu seminer verildi.

Mrt

Canan Yavuz Gürkan idarecileri, öğretmenleri ve ailelerinin katılımıyla iftar etkinliği gerçekleştirildi.
İftar etkinliğinde emeği geçen idareci, öğretmen, aşçı ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın Başak HAZAR; mesleğinin yükseköğrenim koşulları, lisans eğitimi ve/veya yüksek lisans eğitimi  sonrasındaki iş bulma olanakları, mesleğinin  gerektirdiği kişilik özellikleri vb hususlarla ilgili olarak öğrencilerimizi bilgilendirip sonrasında ise "Siber Zorbalık", "Zorbalık ve Şiddet Türleri" ve cezai yaptırımları konu başlıklarıyla ilgili konferans verdi.

Şbt

Finike Anadolu Lisesi Tarih Ögretmeni Murat YEŞİLOĞLU, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Filistin Türkiye'nin de Meselesidir" konulu seminer düzenleyerek öğrencilerimizi bilgilendirdi. Kendilerine bize kattıkları için teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap GÖKDEMİR, Figen KURUM hocamızın vefatı sebebiyle okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Sayın İsmail ÖNER'e taziyelerini iletti.