ANTALYA / FİNİKE - Canan-Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap GÖKDEMİR, Figen KURUM hocamızın vefatı sebebiyle okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Sayın İsmail ÖNER'e taziyelerini iletti.

Şbt

Müdür yardımcımız Figen KURUM hayatını kaybetmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ümit Sitesinden kaldırılıp Sahil Kent Mezarlığına defnedilecektir. Hocamıza Allah rahmet eylesin. Ailenisine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Şbt

Okulumuz futsal takımı Genç Erkekler ilçe 1.si oldu.
CYG:3 - Anadolu Lisesi:2
CYG: 7 - Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi: 2
Öğrencilerimizi tebrik eder önümüzdeki maçlarda başarılar dileriz.

Şbt

Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2.1 kategori yarışlarından biri olan Antalya Bisiklet Turu(Tour of Antalya) Finike etabına okulumuz olarak katılım sağladık.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Diyetisyen Zeynep Kaya Çobanoğlu tarafından öğrencilerimize diyabet konulu bilgilendirme yapıldı. Bize aktardığı bilgiler için kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Türkiye genelindeki bütün okullarında Şehitlerimizi anmak ve bu zor günlerimizde Milli birliğimizi pekiştirmek adına saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'mız okundu.
İlçe Kaymakamımız Sayın Musa Kazım ÇELİK, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap GÖKDEMİR, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle Şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'mızı okuduk.
Ülkemizin savunması adına gözünü kırpmadan Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Vatan size minnettar...

Ock

Kaymakamımız Sayın Musa Kazım ÇELİK ile saygıdeğer eşi Sayın Sabah ÇELİK ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap GÖKDEMİR okulumuzu ziyaret ederek Türkiye Aşçılar ve Şefler Konfederasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen yemek yarısmasında altın madalyalar kazanan öğrencilerimizi tebrik ettiler.
Yarışmada Tatlı Tabağı Kategorisinde ÇİSEM DEMİR - Portakal Aromalı Tiramisu ile ALTIN MADALYA
Makarna Tabağı Kategorisinde AHMET MERT ASLAN -  Çİntar Mantarı ve Peynir Dolgulu Ravioli (parmesan cipsi eşliğinde) ALTIN MADALYA
Balık Tabağı Kategorisinde KEREM KÜTLE   - Isırgan Yatağında Karamelize Ayva Dolgulu Levrek (narenciye sos eşliğinde) ALTIN MADALYA
Ana Yemek Kategorisinde SILA GÖRGÜLÜ -  Bonfile Rüyası ile BRONZ MADALYA
kazanarak büyük bir başarı elde etmişlerdi.
Kaymakamımız Sayın Musa Kazım ÇELİK öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından ve Finike'nin tanıtımına katkılarından dolayı tebrik etti.

Ock

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü görevlileri Burak AYTAR, Semra AKIN ve İkbal KOÇAK tarafından okulumuz öğrencilerine “112 Farkındalık Eğitimi” verildi.

Öğrencilerimiz 112 işleyişi ve özel durumlar hakkında bilgi alarak daha bilinçli bir hale geldi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü görevlileri Burak AYTAR, Semra AKIN ve İkbal KOÇAK’a öğrencilerimize kattıkları önemli bilgiler için teşekkür ederiz.

Ara

27 Aralık Atatürk Koşusu ferdi ilçe birincisi takım kaptanı Sebile Sevgi Erdağ, ferdi ilçe üçüncüsü Remziye Cansu Soğuksu oldu. Ayrıca genç kızlarda okullar arası takım üçüncüsü olduk. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Emelda Sun Club Otel'in yetkililerinden Mutfak Şefi Sayın Mustafa Topal, F&B Müdürü Sayın
Hakan Uğuz, İk Müdürü Sayın Ayşe Irmakcan ve İk Müdür Yard. Sayın Serdar Ceylan okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Sayın İsmail Öner'den okulumuz hakkında bilgi aldılar. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Aşçılar ve Şefler Konfederasyonu (TAŞFED) tarafından 13 - 16 Aralık 2023 tarihleri arasında 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında yapılan yemek yarışmasında Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri katıldıkları 4 kategoride birden madalyalar kazandı.

Tatlı Tabağı Kategorisinde ÇİSEM DEMİR -  Portakal Aromalı Tiramisu ile ALTIN MADALYA

Ana Yemek Kategorisinde SILA GÖRGÜLÜ -  Bonfile Rüyası ile BRONZ MADALYA

kazanarak Finike’ye büyük bir gurur yaşattılar.  Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim ders yılı okul sporlarında, genç kızlar ilçe dördüncüsü olduk. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin yaşmın her alanında başarılı ve öncü bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz. Okulumuz Çocuk Gelişimi öğrencileri ve mezunları olarak yardımlaşmanın önemini vurgulamak ve örnek olmak istedik. Toplanan kullanılanmayan kıyafetler tasniflenek, yıkayıp ütülenerek kullanılacak hale getirildikten sonra Finike Belediyesi  Sosyal Yardımlaşma Merkezine teslim edilmiştir. Projede emeği geçen mezunlarımıza, öğrencilerimize öğretmenlerimize ve destekleyen okul idaremize teşekkür ederiz.